Live
Radical Health Festival Helsinki 2024 
tapahtumat

Radical Health Festival Helsinki 2024 

Radical Health Festival tuo toukokuussa 2024 Euroopan terveysalan ammattilaiset, inspiroivat huippuasiantuntijat ja innovatiiviset yritykset Helsinkiin. Tapahtuman teemana on ennaltaehkäisy ja täsmälääketiede.

Terveydenhuollon tulevaisuus rakentuu sairauksien ennaltaehkäisylle ja yksilölliselle hoidolle. Toista kertaa järjestettävä Radical Health Festival kokoaa terveydenhuollon ammattilaiset ja yritykset yhteen ja tarjoaa laajan näkymän alan kehittämiseen ja eväitä uudistumiseen. 

Tapahtuman avauspaneelissa keskustellaan keskiviikkona 22.5. klo 9.00 alkaen terveysdatan hyödyntämisestä ja Eurooppaan rakennettavasta yhteisestä terveystietoalueesta (EHDS). Paneeliin osallistuu myös Sitran Markus Kalliola, joka on luotsannut EU:n sääntelyä pohjustavaa TEHDAS-hanketta ja jatkaa myös toukokuussa käynnistyvän 30 maan jatkohankkeen koordinointia.  

Tapahtuman sisällöt on jaettu kolmeen osaan: 1. ihmislähtöisyys ja digitalisaatio, 2. innovaatiot ja 3. data ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja yksilöllinen hoito.

Tutustu ohjelmaan Radical Health Festivalin verkkosivulla ja hyödynnä alennuskoodi RHF2422, jolla saat 15 % alennuksen lipun hinnasta. 

Tule mukaan inspiroitumaan ja verkottumaan! 

Mistä on kyse?