Live
Aamulähtö: Ideoi poikkihallinnollinen kokeilu!
tapahtumat

Aamulähtö: Ideoi poikkihallinnollinen kokeilu!

Hyvä valtionhallinnon kehittäjä

Tuntuuko työssäsi välillä siltä, että vastaan tulevat asiat ovat liian mutkikkaita yhden ihmisen, organisaation tai hallinnonalan ratkaistaviksi? Oletko joskus pohtinut, ettei oman organisaatiosi näkökulma ole riittävä tietyn asian, ilmiön tai palvelun kehittämiseksi? Tuleeko mieleesi tilanteita, jotka ratkeaisivat parhaiten monen organisaation yhteistyönä?

Hyvä! Haluamme kuulla ajatuksiasi siitä, miten asiat voitaisiin hoitaa uudella tavalla.

Sitra järjestää julkisen hallinnon toimijoille Siilonmurtajat-kokeiluhaun, jolla etsitään ideoita uudenlaisiin poikkihallinnollisiin toimintatapoihin ja palveluprosesseihin sekä siihen, miten niitä johdetaan. Kokeiluhaku suunnataan ministeriöille ja niiden tulosohjauksessa oleville virastoille eli ideoita voivat ehdottaa kaikki näiden työntekijät.

Yhdistelemme ja jatkokehitämme ideoita ja muotoilemme niiden pohjalta muutaman käytännön kokeilun, jotka toteutamme yhdessä valtionhallinnon toimijoiden kanssa vuonna 2018.

Pienestä ajatuksen aihiosta ja ideanpoikasesta voi syntyä jotakin arvokasta. Tässä tilaisuudessa julkistamme ratkaisuhaun virallisesti alkaneeksi. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja ideoimaan, miten poikkihallinnollista yhteistyötä voitaisiin edistää!

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta tilaisuus streamataan ja voit seurata sitä livenä verkossa tai jälkikäteen tallenteena tästä linkistä.

Mistä on kyse?