Live
Elämäntapatesti Uusia alkuja -kierrätystapahtumissa
tapahtumat

Elämäntapatesti Uusia alkuja -kierrätystapahtumissa

Sitran Elämäntapatesti on mukana Marttojen Uusia alkuja -tapahtumissa, joissa kierrätetään keittiövälineitä ja tarjotaan vinkkejä kestävään arkeen.

  • 05.09.2018 klo 15:00 - 19.09.2018 klo 18:00
  • Useilla paikkakunnilla

Opintojen aloittaminen ja omaan kotiin muuttaminen on jännittävää ja ihanaa – mutta myös melko kallista. Martat järjestävät opiskelijoille ja omaan kotiin muuttaneille Uusia alkuja -kierrätystapahtumia eri puolilla Suomea 10.-16.9.2018. Tapahtumista opiskelijat voivat noutaa tarvitsemiaan keittiötarvikkeita ilmaiseksi.

Sitran Elämäntapatestiä pääsee tekemään livenä 11.9. Helsingin yliopistolla ja 12.9. Aalto yliopistolla järjestettävissä tapahtumissa sekä verkossa osoitteessa https://elamantapatesti.sitra.fi/.

Mitä tapahtumissa kierrätetään?

Saatavilla on astioita, ruoanlaittovälineitä ja muita keittiötarvikkeita. Tavarat on kerätty martoilta ja muilta ihmisiltä, jotka ovat halunneet lahjoittaa ylimääräiset käytetyt tai käyttämättömät keittiövälineensä opiskelijoille. Kaikki astiat on tarkastettu ja ne ovat hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia.

Kaikki tapahtumapaikat ja -päivät

Tapahtumia järjestetään yhteensä 17 paikkakunnalla ympäri Suomen. Jokainen tapahtuma on omanlaisensa, paikallisten marttojen järjestämä. Ilmaisten keittiötarvikkeiden lisäksi tapahtumissa on tarjolla vinkkejä ekologiseen arkeen niin ruoanlaiton, kierrättämisen, säästämisen kuin kodinhoidon näkökulmista.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?